17. URFODU BİLİM OLİMPİYATLARI başvuruları başladı

17. URFODU BİLİM OLİMPİYATLARI başvuruları başladı

17.URFODU Bilim Temelleri Bilgi Olimpiyatı’nın amacı 5-6-7-8-9-10. ve 11.sınıflarının öğrencileri arasında Matematik, Coğrafya, Biyoloji, Fizik, Kimya, İngilizce dallarında bilgi seviyesinin tespit etmek öğrencilerin derin ve kalıcı modern bilgi oluşumunu sağlamak, ilgili branş alanlarında teşvik etmek, sahip oldukları temel bilgi ve yeteneklerinin alanları geliştirmek, bilginin seviyesini tanımlamak ve düzeltmek, kendi başına bilişsel faaliyetin sonucu olarak yeni bilgi, beceri ve yatkınlık becerisi elde etmesine imkan sunmak ve çeşitli okul sınavlarına hazırlanmak amacıyla bu tür yarışmalara katılmasını ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ olarak teşvik ediyor ve imkan sunuyoruz.

Öğrencimiz, 17.URFODU Bilim Temelleri Bilgi Olimpiyatı’na birden fazla branşta katılım sağlayabilmektedir. Bir branşta katılım için 30TL, iki branşta katılım için 45 TL, üç branşta katılım için 60 TL ödenecektir.

Sınava katılacak öğrencimiz başvuru ekranında ilgili branş veya branşları seçerek kayıt yaptırması gerekmektedir.

Ödeme sayfası Fatura Detayları kısmında Öğrenci Adı Soyadı bölümüne ise öğrencinin ad, soyad, sınıf/şube bilgilerinin girilmesi gerekmektedir.

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ olarak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kayıt olmak için burayı tıklayınız.