Akademik Değerlendirme, Yönlendirme ve ÖDÜL SINAVI

Akademik Değerlendirme, Yönlendirme ve ÖDÜL SINAVI

Şimdi Özel Şehir Kolejinde Ödül Sınavları Başlıyor… Artık Zor Günler Geride Kalıyor ve Yeni Normale hazırız.
Pandemi Dönemi içerisinde kazanılması gereken akademik kazanımların, ne derece kazanıldığının tespit edileceği, sınav sonrasında uzmanlarca gerekli yönlendirmelerin yapılacağı, AKADEMİK DEĞERLENDİRME, YÖNLENDİRME VE ÖDÜL SINAVLARI ile öğrencilerimizin geleceğine yön veriyoruz. 4 I 5 I 6 I 7I 8I 9 I 10 I 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınavlar pandemi hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.
İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çocuklarımızın sağlığı ve toplum sağlığı açısından riskleri en aza indirgemek için, haftalık olarak düzenlediğimiz belirli sayılarda kontenjan ile sınırlı tuttuğumuz sınav seanslarımıza online olarak başvuru yapabilirsiniz.
Sınav sürecimiz yaz dönemi boyunca devam edecektir. Sınav için; size uygun gün ve saatteki seanslara online kayıt yaparak, katılım formunuz ile belirlediğiniz gün ve saatte sizleri kampüsümüze bekliyoruz.(Sınava sadece bir kez katılım gerçekleştirilebilir)

Başvuru için https://oarsehiregitimkurumlari.k12net.com/

linkini tıklayınız.