Kayıt İşlemleri
“Kayıt İçin İstenen Evraklar Nelerdir? Ne Zaman Kayıt Yaptırmalıyız?”

Değerli velilerimiz;

Kurum kayıt işlemleri yapıldıktan sonra lütfen aşağıdaki formları doldurarak ilgili müdürlüğümüze iletiniz.

1- Veli Protokolü

2- E-Okul Bilgi Formu

3- Öğrenci Sağlık Formu

4- Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Bilgilendirme ve Rıza Formu

5- Kişisel Verilerin Korunması ve işlenmesi Politikası Aydınlatma Metni

6- Kişisel Veri Başvuru Formu

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

2022-2023 KAYIT DÖNEMİ İÇİN;

9. Sınıf kayıtlarında, LGS sınav sonuçlarına göre öğrencimiz kurumumuzca açıklanan indirim oranları sonucu farklı bir oranda indirim kazanırsa yüksek olan indirim oranı esas alınarak kayıt yeniden düzenlenir.

Ödeme planları velilerimizin isteği üzerine belirlenen aylardan başlayıp en geç 2023 yılı Mart ayına kadar yapılacaktır.

Aylık ödeme tarihleri her ayın 5, 15 ve 25’i olarak belirlenmiştir.

Yemek hizmeti; Anaokulu ve İlkokulu için 3 öğündür. Ortaokul ve Lise için 1 öğündür. Yalnızca Ortaokul ve Lise için yemek hizmeti isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.

Kıyafet, kırtasiye ve yıl boyunca kullanılacak olan yayınların (MEB’in verdiği ders kitapları haricindeki tüm Türkçe ve Yabancı Dil yayınları) ücretleri okul fiyatlarına dahil olmayıp, hizmet veya ürün alım işlemleri okul kayıt işlemleri sırasında gerçekleştirilecektir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 56/3. Maddesi; ”Öğrenim ücretini yıllık olarak belirleyen okul öncesi eğitim kurumu, ilkokul, ortaokul, özel eğitim okulu, ortaöğretim okullarında öğretim yılı başlamadan sınavla öğrenci alan resmi okulların 9. Sınıflarına kayıt yaptırdığını belgelendirenler hariç, okuldan ayrılanlara yıllık ücretin %10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin %10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.’’ hükmünü içermektedir. Yapılan hesaplama ve mahsuplaşma sonunda; veli tarafından ödenmiş bulunan tutar, okulumuz tarafından tahsil edilecek tutardan fazla ise bakiyesi velinin bildireceği banka hesap numarasına iade edilecektir. Velinin borçlu çıkması halinde ise bu tutar veliden tahsil edilecektir.

KDV oranlarının değişmesi veya yeni vergilerin yürürlüğe konulması halinde, vergi farkı öğrenci ücretlerine aynen yansıtılır ve veliden tahsil edilir.

ÖDEME SEÇENEKLERİ VE AVANTAJLARI

Kayıt esnasında anlaşılan toplam tutar üzerinden %10 peşinat alınmaktadır.

Peşin ödemelerde ve kredi kartı ile tek çekimlerde %5 ek indirim uygulanır.

Kardeş kayıtlarında; kardeşlerden her birine %5 indirim uygulanır.

Öğretmen çocuklarına 700 ₺ indirim uygulanır.

Birden fazla indirim şartlarına sahip olan velilerimiz, yalnızca bir indirimden faydalanabileceklerdir.

Kredi kartına taksitlendirme, yasal olarak verilen taksit sayısı 9’dur. (+3 ya da +4 taksit bankalar opsiyon olarak verebilir.

Anlaşmalı Bankalar OKUL TAHSİLAT SİSTEMİ ile ödeme imkânı sağlanmaktadır.

MAİL ORDER SİSTEMİ, verilen talimat ile ödenecek miktarın, kredi kartından her ay otomatik olarak çekilme kolaylığı sağlanmaktadır.

Eft veya Havale yöntemi ile taksitli ödeme alınmamaktadır.

Tüm ödeme seçeneklerinde toplam ödenecek tutar kadar senet alınmaktadır.

Kayıt Kabul Birimlerimiz 08.30-17.30 saatleri arasında sizlere yardımcı olmak için görev yapmaktadır.