Gelecek bu ŞEHİR’de yetişecek..

Misyonumuz ve Vizyonumuz
MİSYONUMUZ

Yarınlarımızın gururu olacak gençlerimizi ve çocuklarımızı çok yönlü eğitim programları ile desteklemek; onların yeteneklerini geliştirerek  bilgi, teknoloji, spor ve sanat alanlarında lider, özgürlükçü,  doğa dostu, yenilikçi, yaratıcı, sorgulayıcı, ilke ve değerleri yüksek bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizin kendi yeteneklerini  üst seviyede  kullanarak hayata hazır olmalarını sağlamak; değer yargıları yüksek, uluslararası platformlarda söz sahibi, öz güvenli ve birçok alanda farklılık yaratacak öğrenciler yetiştirmek; öğrencilerimizin, kazanımlarını insanlık ve ülke yararı için kullanmalarını sağlayacak eğitim olanağı sunan, ülkenin en seçkin okullarından biri olmaktır.

Ortaokul Seviye Tespit Sınavı yapıldı

Okulumuzdaki öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, gelişimlerini izlemek, eksiklerini tespit edip önlem almak amacıyla Ölçme Ve Değerlendirme Sınav Kazanımlarına Uygun deneme sınavımız yapıldı.

DETAY »