Beslenme

Özel Şehir Koleji 2022-2023 yılı itibari ile yemek hizmetini kendi bünyesinde kendi ekibi ile sağlamaktadır.

Yemeklerin uygun koşullarda hazırlanması ve hijyenik koşullarda sunulması, her yaş grubuna uygun sağlıklı ve dengeli menüler hazırlanması gibi konularda ise Uzman Diyetisyen ile işbirliği içerisindedir.

Ülke çapında kabul görmüş markaların yine ülke çapında kabul görmüş tedarikçilerinden temin edilen ürünler ile hazırlanan yemeklerden seçilen numuneler firma tarafından saklanmakta ve çeşitli aralıklar ile test için laboratuvarlara gönderilmektedir.

Aylık menüler web sitemizde yayınlanmaktadır.

Catering sorumlumuz okul saatleri boyunca okulumuzda bulunmakta ve gerek veli gerekse de öğrenci sorunlarını bizzat yerinde ve anında çözmeye özen göstermektedir.

İlkokul öğrencilerimiz modern okul yemekhanemizde, anaokulu öğrencilerimiz ise Anaokulu Yemekhanesi’nde, masalara özel servis edilen kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünlerini arkadaşları ve öğretmenleriyle beraber yerler.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ise yemeklerini self servis mantığı ile kendileri alırlar.

Öğle yemeklerinde salata bar öğrencilerimize her gün değişen menü ile sunulur.

Sağlık gereksinimleri nedeniyle özel talepleri olan velilerimizin okul doktorumuzla iletişime geçmesi gerekir.

Belgeler ve Sertifikalar