Gelecek bu ŞEHİR’de yetişecek..

Beslenme
Sehir Koleji

Okulumuzun yemekhane hizmetleri TSE-EN-ISO ……………………… belgeleri sahibi MAMABÜS ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından verilmektedir.

Firma, 8 personel ile tüm okula 4 kap yemek esasıyla öğle yemeği hizmeti vermektedir. Ayrıca okulda yapılan ek çalışmalarda da yemek hizmeti sağlanmaktadır.

Yemekler günlük olarak ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ yemekhanesinde hazırlanmakta olup, menü, uzman diyetisyen tarafından, öğrencilerin günlük beslenme ve enerji ihtiyaçları göz önüne alınarak, aylık olarak hazırlanmakta, velilerimiz web sayfası aracılığı ile aylık olarak bilgilendirilmektedir.

Yemek üretiminde kullanılan ham maddeler, Türkiye’nin seçkin firmalarından tedarik edilmektedir.

Ortaokul Seviye Tespit Sınavı yapıldı

Okulumuzdaki öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, gelişimlerini izlemek, eksiklerini tespit edip önlem almak amacıyla Ölçme Ve Değerlendirme Sınav Kazanımlarına Uygun deneme sınavımız yapıldı.

DETAY »