Beslenme

Okulumuzun mutfak ve yemekhane hizmetlerini 2017-2018 yılından bu yana 21 farklı ilde 51 okulla anlaşması olan modern mutfak ekipmanları ile sadece okullara hizmet veren İstanbul merkezli köklü bir firma olan MAMABÜS CATERING tarafından verilmektedir.

“Obeziteye Hayır” sloganı ile hareket eden firma, 14 personel ve 1 proje yöneticisi olmak üzere toplamda 15 kişi ile sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünü hizmeti vermektedir.

Yemekler günlük olarak ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ‘nde hazırlanmakta olup, menü seçimlerinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile işbirliği içinde olup, okul saatleri boyunca okulumuzda bulunan gıda mühendisi tarafından, öğrencilerin günlük beslenme ve enerji ihtiyaçları göz önüne alınarak, aylık olarak hazırlanmakta, velilerimiz web sayfası aracılığı ile aylık olarak bilgilendirilmekte, öğrenci sorunlarını bizzat yerinde ve anında çözmeye özen göstermektedir.

Çeşitli periyotlar ile şirket yetkilileri diyet, obezite ve sağlıklı beslenme ile ilgili öğrencilerimize seminerler vermektedir.

İlkokul öğrencilerimiz  modern okul yemekhanemizde, anaokulu öğrencilerimiz ise Anaokulu Yemekhanesi’nde,  masalara özel servis edilen kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünlerini  arkadaşları ve öğretmenleriyle beraber  yerler.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ise yemeklerini self servis mantığı ile kendileri alırlar.

Sağlık gereksinimleri nedeniyle özel talepleri olan velilerimizin okul doktorumuzla iletişime geçmesi gerekir.

Ülke çapında kabul görmüş markaların yine ülke çapında kabul görmüş tedarikçilerinden temin edilen ürünler ile hazırlanan yemeklerden seçilen numuneler firma tarafından saklanmakta ve çeşitli aralıklar ile test için laboratuvarlara gönderilmektedir.

MAMABÜS CATERING yurt genelinde her gün binlerce öğrenci ve okul çalışanına sağlıklı, hijyenik ve kaliteli yeme-içme hizmeti sunmaktadır. Sağlıklı, lezzetli ve hijyenik yeme-içme kültürünü, eğitim sektöründe üstün kalitede ulaşılabilir kılmak mottosu ile hareket eden MAMABÜS CATERING aşağıdaki belgelere sahiptir.

Mutfak ve yemekhane hijyeni standartlar doğrultusunda sağlanmakta, mutfak personelinin İSG eğitimleri ile sağlık taramaları periyodik olarak gerçekleştirilmektedir.

MAMABÜS CATERING ‘Gelecek Mutlu Gelecek’ konsepti ile, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe mutlu, başarılı ve sağlıklı bir şekilde hazırlanmayı hedeflemektedir.

Velilerimiz okul çalışma saatleri içerisinde her an mutfağımızı denetleme hakkına sahiptir.

Belgeler ve Sertifikalar