Özel Güvenlik

Kolejimiz Eğitim–Öğretime açıldığı günden bu yana GG Güvenlik iş ortaklığı ile kampüs güvenliğimizi sağlamaktadır.

7/24 saat Özel Güvenlik Sertifikası sahibi bir güvenlik görevlimiz kampüsümüzde görev yapmaktadır.

Okul olarak kapımız veli ve misafirlerimize her zaman açıktır. Güvenlik nedeniyle, velilerin ve velilerce görevlendirilen kişilerin öğrencileri okuldan almak için ya da başka bir amaçla okulu ziyaretleri sırasında kampüs içinde kimlik göstermeleri gerekmektedir. Görevliler ziyaretçilerden fotoğraflı bir kimlik talep ederler. Bu konuda ziyaretçilerimizden anlayışlı olarak güvenlik görevlisine yardımcı olmalarını bekleriz.

Sağlık ve güvenlik sebepleriyle pasta ya da atıştırmalık hiçbir yiyeceğin doğum günleri ve benzeri kutlamalar da dahil okula getirilmesine izin verilmez. Bu çeşit ürünler güvenlik sorumlusu tarafından okula alınmaz.

Güvenlik düzenlemelerini geliştirmek ve bütün öğrencilerimize mümkün olan en iyi ve kesintisiz öğrenme ortamını sağlamak amacıyla; velilerin ve okul servisi kullanmayan öğrencilerin velileri tarafından görevlendirilen kişilerin öğrenci bırakmak veya almak için okul binasına girmelerine izin verilmeyecektir

Öğrencilerimize getirilen eşyalar okul güvenliğine teslim edilir.