İlkokul Resim Yarışması Başladı..

İlkokul Resim Yarışması Başladı..

Coronavirüs ile hayatımıza giren pandemi dönemi rutin hayatımızda değişikliklere yol açtı. Bu dönemde okullarımızdan, oyun alanlarımızdan, sevdiğimiz aktivitelerden vb. bir süre fiziki olarak uzak durmak zorunda kaldık. Aynı zamanda yeni alışkanlıklar hayatımıza girdi ve bunlara uyum sağlamaya çalıştık. Pandemi her ne kadar negatif bir durum olsa da bizlere hayata dahil başta sağlığımızın kıymetini bilmemiz olmak üzere, özgürlüğümüzün, aile ve sevdiklerimizle vakit geçirmenin, hijyenin sağlığımızdaki yerinin, okul hayatımızın, doğa ve hayvan sevgisinin önemini öğretti.

Bu sebeplerden dolayı pandeminin siz değerli öğrencilerimize neler öğrettiğini merak ediyor geleneksel resim yarışması konumuzu “PANDEMİDEN NELER ÖĞRENDİK” başlık altında belirlemiş bulunuyoruz.

Tüm değerli öğrencilerimize başarılar diliyor, resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.