Kütüphane

Okul bünyesi içinde İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin kullanımına uygun kütüphane ve bunun yanı sıra Anaokulu bünyesinde de bir kitaplık mevcuttur.

Kütüphanelerimiz geleneksel basılı kaynaklar, İngilizce kur seviyelerine bağlı İngilizce okuma kitapları, sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz için çeşitli yayınların soru bankası kitapları, öğretmen ile diğer personellerin kullanımına uygun akademik yayınları ve bilgisayar araştırmalara uygun elektronik hizmetleri bir arada sunmaktadır.

Hedefimiz, öğrencilere okuma ve öğrenme şevkini aşılamak ve onların bilgiye yetkin, eleştirel ve etiğe uygun bir biçimde kullanmalarını sağlamaktır.

Okul kütüphanemiz küçük ve büyük grup etkinliklerine ve bireysel çalışmalara imkan verecek şekilde tasarlanmıştır.

Öğrencilerimiz her hafta okuma saatlerini kütüphanemizde gerçekleştirmektedirler.

Kütüphanemizde sessiz okuma yapmaya yönelik rahat alanlar, öğrenci araştırmalarına yönelik öğretim alanlar ve elektronik cihaz kullanımına uygun alanlar yer almaktadır.

Öğrencilerimiz ve diğer personellerimiz kütüphanemizden iki hafta süreliğine kitap ödünç alabilirler.

Velilerimiz kütüphanemizi ders saatleri dışında ziyaret edebilir.