Gelecek bu ŞEHİR’de yetişecek..

“Çocuğunuza iyi gelecek...”

Değerli Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz,

2015 yılının Eylül ayından itibaren ülkemiz eğitiminin önemli bir parçası olan dershaneler, Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı kararlar doğrultusunda “Okula Dönüşüm” sürecine girmiştir.

Özel Şehir Dershaneleri 2009 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana on binlerce öğrencinin tercih ettiği  kurumumuz   özenli ve disiplinli eğitim anlayışı ile binlerce öğrencisini tıp fakültelerine, mühendislik fakültelerine, hukuk ve eğitim fakültelerine, fen liselerine, anadolu liselerine yerleştirmiştir. Öğrencilerimizin referansı ile Eskişehir’in başarılı, güvenilir eğitim kurumu olduğunu göstermiştir.

Özel Şehir Dershaneleri 2015 – 2016 eğitim – öğretim yılından itibaren  tüm hazırlıklarını tamamlayıp MEB’in  belirlediği standartlarda ayrı binalarında Özel Şehir Temel Lisesi ve Özel Şehir Ortaokul  olarak eğitim öğretime devam etti.  Özel Öğretim Kursları ve Şehir Kişisel Gelişim kursu sınavlara hazırlık  programları yürütmektedir.

Eskişehir’in en iyi eğitim projesi olan ESKİŞEHİR ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ  Gönül Gökmeydan kampüsünü de 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçirerek  şehrimizin ve ülkemizin geleceğine yön verecek gurur duyacağımız gençleri yetiştirmektedir.

“ GELECEK BU ŞEHİRDE YETİŞECEK.”

Özel Şehir Eğitim Kurumları
Baha BAKIR