Kolej Tanıtımı
ŞEHİR KOLEJİ ANAOKULU - İLKOKUL - ORTAOKUL - ANADOLU LİSESİ - FEN LİSESİ - YAZ OKULU

Ancak günümüzde imkanlar öylesine değişti ki, çocuklarımızın sadece kendilerini kurtaracakları bir meslek sahibi olmaları, onların mutluluğu için yeterli değil.

Çocuklarımız gelecekte mutlu bireyler olabilmek için doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi, hoşgörüyü, iyi niyeti içselleştirmeli, çok yönlü kitaplar okumalı, anadilinde ve yabancı dillerde kendini ifade edebilmeli, yaşamı sorgulayabilmeli, spor faaliyetleri ile uğraşmalı, sanatsal faaliyetlere ilgi göstermelidir. Ancak bu şekilde mutlu bireyler olmayı öğrenebileceklerdir, aynı zamanda bununla da kalmayıp yarının güler yüzlü çocukları olmayı başarabileceklerdir.

Bizlerde ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ olarak, çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmesini, kendilerini geliştirmesini, mutlu ve başarılı yarınlara ulaşmasını sağlamak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz.

Başarılı her çocuk, geleceğe atılmış başarılı bir imzadır.

Başarılı bir gelecek için …

Fiziki Özellikler:
  • 3/4/5 Yaş Grupları Toplam 6 Şube
  • İlkokul 16 Şube
  • Ortaokul 16 Şube
  • Fen ve Anadolu Lisesi 16 Şube
  • 10.000 Metrekare Kapalı Alan
  • 3.500 Metrekare Açık Alan
ANADOLU LİSESİ

Tekerlekli Paten Hokeyi Kursu

ŞEHİR KOLEJİ PATEN VE HOKEY KURSLARI Paten kaymanın çocuklar üzerindeki fiziksel,zihinsel ve psikolojik alanda olumlu etkileri saymakla bitmez. Dünyanın en hızlı takım sporunu yapma şansını

DETAY »