Kolej Tanıtımı
ŞEHİR KOLEJİ ANAOKULU - İLKOKUL - ORTAOKUL - ANADOLU LİSESİ - FEN LİSESİ - YAZ OKULU

Ancak günümüzde imkanlar öylesine değişti ki, çocuklarımızın sadece kendilerini kurtaracakları bir meslek sahibi olmaları, onların mutluluğu için yeterli değil.

Çocuklarımız gelecekte mutlu bireyler olabilmek için doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi, hoşgörüyü, iyi niyeti içselleştirmeli, çok yönlü kitaplar okumalı, anadilinde ve yabancı dillerde kendini ifade edebilmeli, yaşamı sorgulayabilmeli, spor faaliyetleri ile uğraşmalı, sanatsal faaliyetlere ilgi göstermelidir. Ancak bu şekilde mutlu bireyler olmayı öğrenebileceklerdir, aynı zamanda bununla da kalmayıp yarının güler yüzlü çocukları olmayı başarabileceklerdir.

Bizlerde ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ olarak, çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmesini, kendilerini geliştirmesini, mutlu ve başarılı yarınlara ulaşmasını sağlamak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz.

Başarılı her çocuk, geleceğe atılmış başarılı bir imzadır.

Başarılı bir gelecek için …

Fiziki Özellikler:
  • 3/4/5 Yaş Grupları Toplam 6 Şube
  • İlkokul 16 Şube
  • Ortaokul 16 Şube
  • Fen ve Anadolu Lisesi 16 Şube
  • 10.000 Metrekare Kapalı Alan
  • 3.500 Metrekare Açık Alan

ŞEHİR KOLEJİ ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

ŞEHİR KOLEJİ ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ kapsamında  öğrencilerimiz ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ rehber asistanları ve idari kadrosu ile bir araya geldi. Bölüm dersleri, üniversitede öğrencileri neler

SINAVSIZ BURS İMKANI

Eğitim ve öğretim adına aksaklıkların ve dezavantajların yaşandığı bu zorlu günlerde yapılacak bursluluk sınavları ile öğrenci kabulü konusunda, sağlıklı bir ölçeme değerlendirme ortamı oluşmadığını düşünüyor