Gelecek bu ŞEHİR’de yetişecek..

ŞEHİR KOLEJİ OKULLARI

ÖZEL ÇOCUK ŞEHİR'İ ANAOKULU

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ İLKOKULU

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ ORTAOKUL

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİ

AKADEMİK FAALİYETLER

Robotik Kodlama

Nedir Robotik Kodlama?

Ne işe yarar?

Faydaları nelerdir?

İçerik hazırlanıyor..

Lorem ipsum dolor sit amet, consec adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incidid ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip exl Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incidid ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Başarılarımız

Kolejimiz 2020 yılı TEMA GÖNÜLLÜSÜ Oldu..

SPOR

ZİHİNSEL VE FİZİKSEL GELİŞİME DESTEK OLUR

SANAT

ÖZGÜVENLİ BİREYLER

TAKIM RUHU BECERİLERİ ARTAR

BİLİM

GÖZLEM YAPMA BECERİSİ

ARAŞTIRMACI RUHU KAZANIR

ŞEHİR KOLEJİ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.