SINAVSIZ BURS İMKANI

SINAVSIZ BURS İMKANI

Eğitim ve öğretim adına aksaklıkların ve dezavantajların yaşandığı bu zorlu günlerde yapılacak bursluluk sınavları ile öğrenci kabulü konusunda, sağlıklı bir ölçeme değerlendirme ortamı oluşmadığını düşünüyor ve Eskişehir Özel Şehir Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin başarılarını iki şekilde ödüllendiriyoruz;

Öğrencilerimize; kurumumuz tarafında 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde (geçtiğimiz yıl) gerçekleştirdiği sınavlarda hak kazandığı burs indirim oranlarını kullanarak kurumumuza kayıt imkânı sunduğumuz gibi,

Bu zor süreçler bitene kadar “Sınavsız Burs” imkanından yararlanarak da kayıt yaptırma seçeneğini sunuyoruz.

Ayrıca bu iki indirim oranını da kullanabilecek öğrencilerimiz var ise; indirim oranlarının yüksek olanı ile de kurumlarımıza kayıt yaptırabileceklerini belirtiriz.

“EN BÜYÜK TUTKUMUZ EĞİTİM” mottosu ile yolla çıkarak bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da en iyisini ve en doğrusunu yapmak için tüm gayretimizle çalışacağız.

Sizleri detaylı bilgilendirmek için kurumlarımıza bekleriz.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavlarımıza katıldıysanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kurumlarımızdan kazandığınız burs indirim oranlarına ulaşabilirsiniz.