Spor

TÜRKİYE ŞAMPİYONU!

26 Mayıs 2021 tarihinde Gaziantep’te yapılan Atletizm Geliştirme Projesi Kros Türkiye Finali 2000m Yıldız Kızlar kategorisinde Eskişehir İl Karması’nda yarışan okulumuz öğrencisi Ayça Fidanoğlu TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.

Ayrıca İzmir’de yapılacak olan milli takım gelişim kampına davet edilmiştir.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

İlimizde yapılan 29 ekim Ankara’da yapılan geleneksel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda 105 sporcu arasından genç kızlar müsabakasında; Bireysel koşuda Ayça Fidanoğlu Türkiye ikincisi, Takım koşusunda İl takımı adına koşan sporcularımız, Türkiye ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi bu özel ve anlamlı günde başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kılıçlar şampiyonluk için çekildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen kılıç, epe ve flöre branşlarında düzenlenen turnuvaya, toplam 758 sporcu katıldı.

Yıldızlar kategorisinde;

Kızlarda öğrencimiz Serra Macit TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.
Erkekler de; Öğrencimiz Burak Efe Emiroğlu Türkiye 9.su, Uras Macit Türkiye 25.si, Emir Mermurluoğlu Türkiye 33.sü olmuştur.

Öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

KROS ŞAMPİYONU

Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle gecikmeli olarak yapılan, Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmaları yedi bölge merkezinde tamamlandı.

Ankara’da yapılan Turkcell Bölgesel Kros Ligi müsabakalarında 10.sınıf öğrencimiz SELEN CANLI Şampiyon olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı kutlarız.