Spor

Okulumuzda kapalı spor salonu, açık saha, açık basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır.

İçerik hazırlanıyor..

İlimizde yapılan 29 ekim Ankara’da yapılan geleneksel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda 105 sporcu arasından genç kızlar müsabakasında; Bireysel koşuda Ayça Fidanoğlu Türkiye ikincisi, Takım koşusunda İl takımı adına koşan sporcularımız, Türkiye ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi bu özel ve anlamlı günde başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kılıçlar şampiyonluk için çekildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen kılıç, epe ve flöre branşlarında düzenlenen turnuvaya, toplam 758 sporcu katıldı.

Yıldızlar kategorisinde;

Kızlarda öğrencimiz Serra Macit TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.
Erkekler de; Öğrencimiz Burak Efe Emiroğlu Türkiye 9.su, Uras Macit Türkiye 25.si, Emir Mermurluoğlu Türkiye 33.sü olmuştur.

Öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

KROS ŞAMPİYONU

Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle gecikmeli olarak yapılan, Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmaları yedi bölge merkezinde tamamlandı.

Ankara’da yapılan Turkcell Bölgesel Kros Ligi müsabakalarında 10.sınıf öğrencimiz SELEN CANLI Şampiyon olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı kutlarız.

ANADOLU LİSESİ

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

31 Mart ve 1-2-3-4- Nisan tarihlerinde yapılan ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ 1. ONLİNE TÜRKİYE GENELİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.Sınav sonucunu öğrenmek için https://oarsehiregitimkurumlari.k12net.com/ adresine tıklayınız.

ANADOLU LİSESİ

ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ DENEME SINAVI

Sevgili Öğrencimiz, sınava kaydolmak için bağlantıya tıkladıktan sonra TC Kimlik numaranızı yazarak kişisel bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. Bu ekranda tüm bilgilerin eksiksiz doldurulması ve sınıf seviyesinin

1. SINIFLAR KÜTÜPHANEDE

Okuma yazmayı öğrenen 1. sınıf öğrencilerimiz kütüphanenin tadını çıkartıyor, okumalarını kütüphane ortamında sürdürmekten büyük coşku duyuyorlar.