Spor

Okulumuzda kapalı spor salonu, açık saha, açık basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır.

İçerik hazırlanıyor..

İlimizde yapılan 29 ekim Ankara’da yapılan geleneksel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda 105 sporcu arasından genç kızlar müsabakasında; Bireysel koşuda Ayça Fidanoğlu Türkiye ikincisi, Takım koşusunda İl takımı adına koşan sporcularımız, Türkiye ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi bu özel ve anlamlı günde başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kılıçlar şampiyonluk için çekildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen kılıç, epe ve flöre branşlarında düzenlenen turnuvaya, toplam 758 sporcu katıldı.

Yıldızlar kategorisinde;

Kızlarda öğrencimiz Serra Macit TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.
Erkekler de; Öğrencimiz Burak Efe Emiroğlu Türkiye 9.su, Uras Macit Türkiye 25.si, Emir Mermurluoğlu Türkiye 33.sü olmuştur.

Öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

KROS ŞAMPİYONU

Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle gecikmeli olarak yapılan, Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmaları yedi bölge merkezinde tamamlandı.

Ankara’da yapılan Turkcell Bölgesel Kros Ligi müsabakalarında 10.sınıf öğrencimiz SELEN CANLI Şampiyon olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı kutlarız.

ŞEHİR KOLEJİ ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

ŞEHİR KOLEJİ ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ kapsamında  öğrencilerimiz ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ rehber asistanları ve idari kadrosu ile bir araya geldi. Bölüm dersleri, üniversitede öğrencileri neler

SINAVSIZ BURS İMKANI

Eğitim ve öğretim adına aksaklıkların ve dezavantajların yaşandığı bu zorlu günlerde yapılacak bursluluk sınavları ile öğrenci kabulü konusunda, sağlıklı bir ölçeme değerlendirme ortamı oluşmadığını düşünüyor