UZUNLAR TUR SERVİS TAŞIMACILIK

Okul Servis Araçları Yönetmeliği’nin 7. Maddesi doğrultusunda, 2022/2023 Öğretim Yılı İçin;

UZUNLAR TUR SERVİS TAŞIMACILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ile anlaşma yapılmıştır. Servis sürücüleri, psikoteknik testlerden geçmekte, etkili iletişim, stresle başa çıkabilme, ilk yardım, 5N1K, güvenli sürüş gibi eğitimleri almaktadırlar. Araçlarda her öğrenci için yaşına uygun emniyet kemerli bir koltuk ve hostes bulunmaktadır. Detaylı bilgiler servis hizmeti sözleşmemizde yer almaktadır.

Anlaşmalı Servis Şoförlerimizin Almış Olduğu Eğitimler;

Öğrencilerimizin Eskişehir Özel Şehir Koleji’ne ulaşırken güvenli ve konforlu yolculuk yapması, velilerimizin bu konuda endişe yaşamaması bizler için önem arz etmektedir. Uzunlar Tur Servis Taşımacılık Şoförleri’nin sahip olduğu belgeler.

Mesleki Yeterlilik Belgesi
(SRC Belgesi)